Trebuie să publici un act în Monitorul Oficial: Ce tarife vor fi practicate în 2024

Autor: Alexandru Nanu Postat la 09 noiembrie 2023 19 afişări

Trebuie să publici un act în Monitorul Oficial: Ce tarife vor fi practicate în 2024

Recent, a fost publicată în Monitorul Oficia Decizia nr. 18/2023 a Camerei Deputaţilor, care reglementează nivelul tarifelor pentru publicarea actelor în Monitorul Oficial al României, părţile I-VII, care se aplică în anul 2024.

Mai exact, Decizia nr. 18/2023 privind aprobarea tarifelor pentru publicarea actelor în Monitorul Oficial al României, părţile I-VII prevede ca tarifele pentru anul 2024 să rămână la acelaşi nivel ca în anul 2023.

Pagina de manuscris a actelor înaintate spre publicare în Monitorul Oficial al României, părţile I-VII, reprezintă 2.000 de semne, inclusiv spaţiile. Tariful de publicare a actelor în Monitorul Oficial al României, Partea I bis, se exprimă în lei/pagină, indiferent de numărul de caractere.

Actele înaintate spre publicare în Monitorul Oficial al României, părţile I-VII, vor avea un conţinut lizibil tehnoredactat la un rând şi jumătate, cu corp 12 Times New Roman, fără ştersături sau adăugări nedactilografiate, care fac de neînţeles textul acestora, scrie în decizia anterior menţionată.

Astfel, pentru publicarea actelor în Monitorul Oficial al României, părţile I-VII, se vor practica următoarele tarife:

Monitorul Oficial al României, Partea I

1.1. Publicare acte în Monitorul Oficial al României, Partea I

154 lei/pagina de manuscris

1.2. Publicare acte în Monitorul Oficial al României, Partea I bis

3 lei/pagină

2. Monitorul Oficial al României, Partea I, în limba maghiară

2.1. Publicare acte

176 lei/pagina de manuscris

3. Monitorul Oficial al României, Partea a II-a

3.1. Publicarea actelor prevăzute la art. 6 din Legea nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial al României, republicată, cu modificările şi completările ulterioare

154 lei/pagina de manuscris

Tarifele de mai sus conţin TVA.

Pentru lista completă a tarifelor, consultaţi Decizia nr. 18/2023.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tarife,
acte,
decizie,
prevedere,
roman,
aplicare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.