Trăşculescu "a tocmit" oameni să-i supravegheze întâlnirile. Anchetatorii DNA, urmăriţi de oameni angajaţi de fostul deputat

Postat la 29 noiembrie 2012 42 afişări

Procurorii DNA spun că fostul deputat Alin Trăşculescu ar fi "tocmit" oameni care să păzească şi să supravegheze întâlnirile sale cu Marian Calotă şi Alexandru Vintilescu, context în care ar fi fost filate şi maşinile anchetatorilor anticorupţie.

Tribunalul Bucureşti judecă, joi, cererea procurorilor anticorupţie de înlocuire a interdicţiei de a părăsi ţara cu măsura arestării preventive a fostului deputat Alin Trăşculescu, acuzat că ar fi pretins 200.000 de euro pentru a interveni pe lângă autorităţile vrâncene să atribuie contracte de investiţii unor firme.

Procurorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) prezent la şedinţa de judecată a cerut instanţei arestarea preventivă a lui Alin Trăşculescu invocând trei argumente esenţiale din anchetă. Primul se referă la starea de spaimă a denunţătorului Mircea Alexandru Vintilescu, care a venit "îngrozit la DNA" pentru că "trebuie să returneze o şpagă unui deputat". Procurorul a arătat că denunţătorul Vintilescu era într-o stare avansată de temere atunci când a făcut denunţul la DNA, după ce anunţase şi poliţia că recuperatorii l-au căutat acasă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Trăşculescu,
întâlniri,
DNA
/actualitate/trasculescu-a-tocmit-oameni-sa-i-supravegheze-intalnirile-anchetatorii-dna-urmariti-de-oameni-angajati-de-fostul-deputat-10357241
10357241
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.