Transportul public din 7 oraşe din România, disponibil în Google Maps. Cum funcţionează Google Maps Transit

Postat la 11 septembrie 2013 81 afişări

Transportul public din 7 oraşe din România - Bucureşti, Ploieşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Constanţa şi Craiova - este disponibil începând de miercuri în Google Maps, potrivit unui comunicat.

Transportul public din 7 oraşe din România, disponibil în Google Maps. Cum funcţionează Google Maps Transit

 Google, în colaborare cu SimPlus şi Concept Apps, au inclus informaţii despre transportul în comun în oraşele Bucureşti, Ploieşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Constanţa şi Craiova, la adresa maps.google.ro.

Serviciul numit Google Maps Transit este util pentru a obţine indicaţii de orientare care includ de acum şi transportul public, pe lângă cele pentru maşini şi cele legate de mersul pe jos. Google Maps afişează toate rutele existente pentru a ajunge la o anumită destinaţie, cuprinzând toate liniile de transport în comun recomandate - metrou, autobuz, tramvai şi troleibuz, cât şi informaţii despre staţii şi rute.

Serviciul de Transit este o nouă îmbunătăţire adusă hărţilor Google pentru a le face mai corecte, utile şi complete pentru români şi turiştii străini care călătoresc cu transportul în comun pentru a ajunge la următoarea destinaţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/transportul-public-din-7-orase-din-romania-disponibil-in-google-maps-cum-functioneaza-google-maps-transit-11313931
11313931
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.