Transportatorii cer impozitarea suplimentara a „regilor asfaltului”

Postat la 16 martie 2010 10 afişări

Federatia Operatorilor Romani de Transport (FORT) cere Guvernului ca firmele de constructii de drumuri sa plateasca un impozit suplimentar pentru marjele de profit care depasesc 5%.

Federatia Operatorilor Romani de Transport (FORT) cere Guvernului ca firmele de constructii de drumuri sa plateasca un impozit suplimentar pentru marjele de profit care depasesc 5%. "FORT cere Guvernului sa impuna companiilor care deruleaza afaceri cu statul pe bani publici, in domeniul executiei de drumuri, un impozit suplimentar pentru marjele de profit care depasesc 5%. In urma unei analize a bilanturilor celor mai notorii drumari, este evidentiat clar faptul ca acestia obtin, din lucrari cu statul, profituri de chiar 40%, si asta in conditiile in care toti utilizatorii de infrastructura rutiera se plang de calitatea extrem de proasta a drumurilor", se arata intr-un comunicat al federatiei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
drumuri,
regi,
asfalt,
FORT,
Guvern,
impozitare
/actualitate/transportatorii-cer-impozitarea-suplimentara-a-regilor-asfaltului-5748512
5748512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.