Transilvania, pe primul loc în topul celor mai frumoase regiuni din lume

Postat la 10 mai 2016 1686 afişări

Transilvania ocupă primul loc în Topul 10 al celor mai atractive regiuni din lume care merită să fie vizitate în anul 2016, întocmit de editorii ghidului de călătorii Lonely Planet.

Lonely Planet a publicat recent „Best in Travel 2016”, cel mai aşteptat ghid de călătorii al anului, redactat sub forma unui clasament ce cuprinde destinaţiile de vacanţă pe care prestigioasa publicaţie turistică le recomandă pentru 2016.

    „Topul pentru 2016 nu subliniază locurile în care turiştii vor merge anul viitor, ci locurile despre care echipa noastră este convinsă că turiştii ar trebui să le viziteze”, a declarat Tom Hall, directorul editorial al ghidului Lonely Planet.

În topul destinat ţărilor, primul loc este ocupat de Botswana, descrisă de editorii de la Lonely Planet ca o „Africă sălbatică la cel mai bun nivel al său”.

In ceea ce priveşte topul regiunilor care ar trebui vizitate în 2016, primul loc în topul Lonely Planet este ocupat de Transilvania.

Editorii cunoscutului ghid de călătorii spun că această regiune a României reprezintă mult mai mult decât „locul în care se ascund vampirii”, vorbind despre frumuseţea satelor săseşti şi a bisericilor fortificate transilvănene, dar şi despre frumuseţea naturii şi a faunei locale, amintind şi despre rezervaţiile de urşi şi de reintroducerea zimbrilor în ecosistemul local.

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
top,
primul loc,
regiuni,
transilvania,
ghid
/actualitate/transilvania-pe-primul-loc-in-topul-celor-mai-frumoase-regiuni-din-lume-15301596
15301596
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.