Transfăgărăşanul, închis şi miercuri pentru stabilirea unui record în premieră mondială

Postat la 10 iulie 2018 261 afişări

Miercuri, 11 iulie, Transfăgărăşanul (DN 7C) va fi închis circulaţiei pe sectorul cuprins între km. 67+000 - km. 151+000 (Cârţişoara) în intervalele orare 9.00-12.00 şi 14.00-17.30, anunţă, într-un comunicat transmis marţi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - CNAIR.

Transfăgărăşanul, închis şi miercuri pentru stabilirea unui record în premieră mondială

„Restricţia este instituită pentru a treia zi de desfăşurare a evenimentului organizat de Subaru of America şi Prodrive care intenţionează să stabilească în premieră mondială un record de viteză pe o lungime de 82 de kilometri, pe Transfăgărăşan”, menţionează CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pe prima pagina, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.