Cel puţin 70 de persoane au decedat în regiunea canadiană Quebec în urma unui val de caniculă

Postat la 10 iulie 2018 9066 afişări

Cel puţin 70 de persoane au decedat în regiunea canadiană Quebec în urma unui val de caniculă

Cel puţin 70 de persoane au decedat în urma unui val de caniculă care a afectat, săptămâna trecută, regiunea canadiană Quebec, cele mai multe decese fiind înregistrate în zona oraşului Montreal, informează site-ul postului CBC.

Valul de căldură a fost cel mai grav înregistrat în ultimele decenii în această regiune, însă temperaturile au început să scadă începând de vineri.

În condiţiile revenirii la normal a temperaturilor, Departamentul de Sănătate Publică din Quebec a anunţat luni că nu va mai actualiza bilanţul deceselor provocate de valul de căldură.

În zona oraşului Montreal s-au înregistrat 34 de decese, au anunţat autorităţile sanitare locale, precizând că cele mai multe victime aveau peste 50 de ani, sufereau de boli cronice şi locuiau singure în locuinţe fără aer condiţionat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CANADA,
CALAMITĂŢI,
CANICULĂ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.