Transelectrica a realizat anul trecut un profit net de trei ori mai mare decât cel din 2017

Postat la 15 februarie 2019 65 afişări

Distribuitorul de energie electrică Transelectrica a realizat anul trecut un profit net de 89 milioane de lei, de trei ori mai mare decât cel din 2017, în timp ce veniturile totale s-au redus cu 11%, la 2,7 miliarde lei, informează compania.

Transelectrica a realizat anul trecut un profit net de trei ori mai mare decât cel din 2017

Compania a realizat un profit de exploatare în creştere cu 54% faţă de anul 2017, pe fondul diminuarii cu 13% a costurilor totale operationale (inclusiv amortizarea) compensand scaderea cu 11% a veniturilor operationale.

Veniturile totale operaţionale realizate în anul 2018 au înregistrat o scădere de 11% comparativ cu perioada similară a anului anterior, la 2,71 miliarde lei faţă de 3,06 miliarde lei în anul 2017, datorată în principal de evoluţia pieţei de echilibrare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
realizare,
profit net,
transelectrica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.