Traian Băsescu: Armata noastră a dobândit un binemeritat loc printre forţele militare ale lumii

Postat la 25 octombrie 2013 48 afişări

Preşedintele Traian Băsescu afirmă, vineri, într-un mesaj cu ocazia Zilei Armatei, că militarii români îşi fac datoria în acord cu valorile şi principiile unui sistem democratic, demonstrând, astfel, că Armata română a dobândit un binemeritat loc printre forţele militare ale lumii

Traian Băsescu: Armata noastră a dobândit un binemeritat loc printre forţele militare ale lumii

 "De Ziua Armatei României, pot afirma cu tărie că militarii români îşi fac datoria în acord cu valorile şi principiile unui sistem democratic, demonstrând, astfel, că Armata noastră a dobândit un binemeritat loc printre forţele militare ale lumii. Astfel, ca stat membru al Alianţei Nord-Atlantice şi al Uniunii Europene, România are, la ora actuală, o Armată care acţionează, alături de aliaţii noştri, eficient şi profesionist, cu oameni hotărâţi şi dedicaţi îndeplinirii misiunii lor", se arată în mesajul prezidenţial.

Preşedintele României a adresat întregului personal al Armatei României "cele mai calde felicitări şi urări de succes în nobila misiune de a servi patria sub tricolor!"

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/traian-basescu-armata-noastra-a-dobandit-un-binemeritat-loc-printre-fortele-militare-ale-lumii-11560562
11560562
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.