Dragnea spune că s-a referit la Marcel Opriş, şeful STS, în declaraţia de zilele trecute

Postat la 24 octombrie 2013 38 afişări

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus, joi, că s-a referit la Marcel Opriş, şeful STS, în declaraţia de zilele trecute, când spunea că un şef de "aşa-zis" serviciu secret "umblă prin târg" şi spune că descentralizarea făcută de vicepremier vizează acoperirea unor greşeli în plata de ajutoare sociale.

Dragnea spune că s-a referit la Marcel Opriş, şeful STS, în declaraţia de zilele trecute

 "Acel domn a spus că există anumite nereguli în acordarea unor ajutoare sociale de încălzire către anumiţi cetăţeni din România, că are aceste informaţii, că sunt undeva într-un studiu. De asemenea, a spus că prin procesul de descentralizare se urmăreşte ca acele nereguli să fie acoperite şi eu vreau să pun câteva întrebări: dacă ştie, a ştiut sau ştie în continuare că există nereguli sau ilegalităţi în porcesul de alocare a ajutoarelor sociale, cum poate să explice că un proces de descentralizare ar putea acoperi aceste ilegalităţi, în condiţiile în care s-a spus public că tot ce însemnaă inpsecţie şi control rămân la nivelul ministerelor, cum ar putea fi acoperite aceste ilegalităţi? Doi: de ce nu le face publice? Şi trei: nu cumva dacă tot deţine de foarte mult timp aceste informaţii despre presupuse ilegalităţi, nu cumva este tăinuitor? Este vorba de domnul Opriş de la STS", a spus Dragnea.

Marţi, preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, declara că un şef de "aşa-zis" serviciu secret "umblă prin târg" şi spune că descentralizarea făcută de vicepremier vizează acoperirea unor greşeli în plata de ajutoare sociale, ministrul precizând că îl roagă pe respectivul să spună public "aceste lucruri".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dragnea-spune-ca-s-a-referit-la-marcel-opris-seful-sts-in-declaratia-de-zilele-trecute-11554542
11554542
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.