Apple va lansa curand produsul despre care Steve Jobs a vorbit chiar inainte sa moara

Postat la 23 octombrie 2013 237 afişări

Apple va lansa in trimestrul IV 2014 televizoare de inalta rezolutie, ultra-HD, cu diagonale de 65 inci (165 cm) si 55 inci (139 cm), potrivit unui analist japonez, citat de Bloomberg.

Apple va lansa curand produsul despre care Steve Jobs a vorbit chiar inainte sa moara

Cu putin timp inainte sa moara, Steve Jobs ii marturisea celui care ii scria biografia ca "a prins in sfarsit ideea" despre cum sa construiasca un televizor cu o interfata simpla, care sa se sincronizeze wireless cu continutul altor device-uri Apple. Iar Tim Cook spunea la randul sau in luna mai ca TV-ul este o zona pe care compania "se concentreaza intens", dorind sa construiasca si alte produse care sa se ridice la succesul Mac-urilor, iPhone-urilor si ipad-urilor.

Compania americana ia in acesta perioada ultimele decizii privind specificatiile tehnice ale produselor, iar televizoarele Apple vor avea probabil un design fara rama (marimea televizorului va coincide aproximativ cu marimea ecranului), a declarat Masahiko Ishino, analist la Advanced Research, refuzand sa precizeze sursa informatiilor. Reprezentantii Apple din Japonia nu au raspuns intrebarilor transmise de Bloomberg. Ishino sustine ca printre furnizorii de ecrane si piese pentru televizoarele Apple s-ar putea numara LG Display, Samsung Electronics si compania americana Corning, specializata in productia de sticla rezistenta. 

Cititi mai multe pe incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
lansare,
steve jobs,
televizoare,
analist,
bloomberg
/actualitate/apple-va-lansa-curand-produsul-despre-care-steve-jobs-a-vorbit-chiar-inainte-sa-moara-11550333
11550333
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.