Tragem frâna de mână cu butonul apăsat sau nu?

Postat la 13 aprilie 2016 234 afişări

Probabil toţi aplicăm frâna de mână ridicând maneta fără a ţine apăsat butonul în tot acest timp, mişcarea fiind un reflex.

Tragem frâna de mână cu butonul apăsat sau nu?

Pe piaţă găsim maşini cu frână de mână clasică, acţionată printr-un levier, sau frână de mână electohidraulică, acţionată printr-un buton sau pedală.

Totuşi, în cazul maşinilor unde frâna de mână este clasică şi se actionează prin maneta poziţionată între scaune, este mai bine să o tragem cu sau fără butonul de deblocare apăsat?

Unii instructori auto în România îşi învaţă elevii să apese butonul levierului şi atunci când o ridică, nu doar când o coboară, iar anumiţi constructori îşi sfătuiesc clienţii în manual să acţioneze frâna de mână fără apăsarea butonului.

Tragem frâna de mână cu butonul apăsat sau nu?

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
frana de mana
/actualitate/tragem-frana-de-mana-cu-butonul-apasat-sau-nu-15242711
15242711
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.