Covrigii pentru care oamenii stau şi trei ore la coadă - VIDEO

Postat la 12 aprilie 2016 1589 afişări

Produsul a devenit atât de popular, încât magazinul a trebuit să fie închis temporar pentru a se aproviziona. Scott Rosillo este cel care crează covrigi coloraţi, supranumiţi Rainbowbagels, şi spune că ştie de ce a devenit un produs atât de popular. "Toată lumea apreciază magia şi toată lumea vrea să fie fericită. Acest produs îţi ridică nivelul de endorfină (n.r endorfinele au structura de proteine complexe, iar rolul pe care li-l incredinteaza organismul este acela de analgezic, vizand suprimarea durerii de orice fel)  foarte mult", spune Rosillo.

Vedeţi aici cum sunt făcuţi covrigi - VIDEO

Covrigii infuzaţi cu coloranţi a cărui aluat seamnănă cu plastilina sunt foarte căutaţi atât de localnici, cât şi de turişti care vin special Williamsburg, New York pentru ei. Coada este foarte mare, iar în weekend doritori pot sta şi câte trei ore pentru a gusta un covrig curcubeu, se arată într-un articol Washington Post.

Cum s-a ajuns aici? Un video realizat de Business Insider care a devenit viral, articole pe diferite site-uri şi aparaţii la diferite emisiuni matinale au dus covrigul curcubeu spre culmea succesului. În prezent, se vând cam 1000 de covrigi în fiecare zi, susţine Francine LaBarbara, care se ocupă de marketing şi de dezvoltarea magazinului. Iar preţul unui astfel de covrig este de aproape 4 dolari şi poate creşte. Ceea ce înseamnă că magazinul are vânzări pe lună în jur de 120.000 de dolari.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/covrigii-pentru-care-oamenii-stau-si-trei-ore-la-coada-video-15239772
15239772
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.