Tragedie TULBURĂTOARE în trupa Phoenix. După 30 de ani un adevăr cutremurător iese la iveală. „Mama a fost TĂIATĂ ÎN BUCĂŢI şi i s-a dat foc simbolic. Vizat eram eu”

Postat la 19 aprilie 2017 23286 afişări

Tragedie TULBURĂTOARE în trupa Phoenix. După 30 de ani un adevăr cutremurător iese la iveală. „Mama a fost TĂIATĂ ÎN BUCĂŢI şi i s-a dat foc simbolic. Vizat eram eu”

Mărturisire tulburătoare în trupa Phoenix. Zeci de ani iubiţi şi adulaţi, membrii trupei au purtat în suflet drame cumplite.  „Maică-mea a fost tăiată în bucăţi şi i s-a dat foc simbolic. Mi-a spus căpitanul poliţiei:  tu eşti vizat”, a mărturisit unul dintre simbolurile Phoenix. 

 „Nu pot să renunţ la România, la români, nu se poate. Nu se poate pentru că sunt român şi nu sunt altceva decât român şi orice român ar trebui să îşi iubească ţara, să-şi iubească poporul”, spune el. 

Află aici tragedia TULBURĂTOARE din trupa Phoenix. După 30 de ani un adevăr cutremurător iese la iveală. „Mama a fost TĂIATĂ ÎN BUCĂŢI şi i s-a dat foc simbolic. Vizat eram eu”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roman,
phoenix
/actualitate/tragedie-tulburatoare-in-trupa-phoenix-dupa-30-de-ani-un-adevar-cutremurator-iese-la-iveala-mama-a-fost-taiata-in-bucati-si-i-s-a-dat-foc-simbolic-vizat-eram-eu-16233483
16233483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.