Germania speră că alegerile anticipate din M.Britanie vor aduce "mai multă claritate" privind Brexit

Postat la 18 aprilie 2017 53 afişări

Guvernul Angela Merkel a exprimat speranţa că alegerile anticipate vor conduce la "mai multă claritate şi responsabilitate" în negocierile Marii Britanii cu Uniunea Europeană pe tema Brexit, potrivit ministrului britanic de Externe, Sigmar Gabriel, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Germania speră că alegerile anticipate din M.Britanie vor aduce "mai multă claritate" privind Brexit

"Responsabilitatea şi încrederea sunt mai importante ca niciodată după ce britanicii au votat în favoarea Brexit", a declarat Sigmar Gabriel într-un interviu acordat Funke Mediengruppe.

"Sperăm că noile alegeri anunţate astăzi de premierul Theresa May pot conduce la mai multă claritate şi responsabilitate în negocierile cu Uniunea Europeană", a insistat ministrul german de Externe.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.