Tragedie în lumea muzicii. Unul dnitre cei mai cunoscuţi cântăreţi de rap din lume s-a stins din viaţă

Autor: Cosmin Pirv Postat la 29 septembrie 2022 583 afişări

Tragedie în lumea muzicii. Unul dnitre cei mai cunoscuţi cântăreţi de rap din lume s-a stins din viaţă

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile „Gangsta's Paradise” şi „Fantastic Voyage”, a murit, a anunţat prietenul şi managerul său Jarez Posey, informează CNN.

Posey a declarat că artistul a murit miercuri după-amiază, în Los Angles.

Contactat de CNN, căpitanul Erik Scott de la Departamentul de Pompieri din Los Angeles a confirmat că pompierii şi paramedicii au răspuns la un apel care a semnalat o urgenţă medicală. Când au ajuns la faţa locului, echipajele au resuscitat un bărbat timp de aproximativ 45 de minute. Pacientul „a fost declarat mort cu puţin înainte de ora 17.00”, a declarat Scott.

Coolio a crescut în Compton, California, potrivit unei biografii de pe site-ul său oficial. Cariera sa a început în anii '80 şi şi-a câştigat faima pe scena underground.

„Fantastic Voyage” a fost primul său hit. Probabil cel mai cunoscut cântec al său, „Gangsta's Paradise”, de pe coloana sonoră a filmului „Dangerous Minds”, i-a adus un premiu Grammy în 1996.

De-a lungul carierei sale, Coolio a vândut peste 17 milioane de discuri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coolio,
murit,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.