Trafic suspendat în Tunelul de sub Canalul Mânecii, în urma unui "incident"

Autor: Valentin Vidu - Mediafax Postat la 17 ianuarie 2015 33 afişări

Traficul a fost întrerupt sâmbătă, după un "incident" în Tunelul de sub Canalul Mânecii, fiind detectat fum într-unul dintre tuneluri, au anunţat societăţile Eurotunnel şi Eurostar pe Internet.

"Din cauza unui incident în tunel, toate plecările sunt în prezent suspendate în ambele direcţii", preciza Eurotunnel-Le Shuttle pe contul de Twitter, adăugând că detectoarele de fum s-au activat într-unul dintre tuneluri, fără să precizeze originea incidentului.

La rândul său, Eurostar anunţa sâmbătă după-amiaza, pe site, că "în urma unei degajări de fum într-unul dintre tunelurile pentru circulaţie, niciun tren nu poate circula astăzi (sâmbătă)".

Societatea le recomandă călătorilor să "nu se prezinte la gară şi să-şi amâne călătoria".

Toate trenurile Eurostar erau nevoite să se întoarcă din drum, către gara de plecare, adaugă ea.

În noiembrie 2012, izbucnirea unui incendiu la bordul unui tren de marfă a provocat oprirea traficului sub Canalul Mânecii timp de două ore.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRANŢA,
INCENDIU,
M.BRITANIE
/actualitate/trafic-suspendat-in-tunelul-de-sub-canalul-manecii-in-urma-unui-incident-13771448
13771448
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.