Toyota va chema în service 1,9 milioane de automobile Prius pentru a remedia o eroare software

Postat la 12 februarie 2014 37 afişări

Toyota, cel mai mare producător auto la nivel mondial, va chema în service 1,9 milioane de automobile Prius, mai mult de jumătate din unităţile vândute de la lansarea modelului, pentru a repara o eroare software care poate determina încetinirea sau oprirea maşinii.

Toyota va chema în service 1,9 milioane de automobile Prius pentru a remedia o eroare software

 Campania vizează modelele Prius produse începând din martie 2009, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei, Brian Lyons, potrivit Bloomberg.

Toyota a vândut peste 3,6 milioane de autoturisme Prius până anul trecut, începând din 1997, când a fost lansat primul model, potrivit datelor companiei.

Grupul japonez estimează profit record pentru anul fiscal 2013-2014, care se va încheia în martie, datorită deprecierii yenului.

În ultimii ani, campaniile numeroase şi masive de rechemări pentru remedierea a diverse defecţiuni au deteriorat imaginea Toyota ca lider în ceea ce priveşte calitatea şi siguranţa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/toyota-va-chema-in-service-1-9-milioane-de-automobile-prius-pentru-a-remedia-o-eroare-software-12068573
12068573
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.