"Totul despre sex" ar putea reveni pe micile ecrane

Postat la 14 august 2011 12 afişări

Producatorii "Totul despre sex/ Sex and the City" s-ar putea reorienta catre micile ecrane, dupa ce cel de-al doilea film de cinema din franciza, lansat anul trecut, nu s-a bucurat de aprecierea criticilor si nu a avut nici succes de casa.

Vedetele din "Totul despre sex" si-ar dori sa revina in televiziune, dupa lipsa de entuziasm cu care a fost primit "Sex and the City 2", si sa refuze eventuale noi proiecte de film legate de acest serial, potrivit contactmusic.com. "In final, Darren Star - omul care a creat serialul de succes - va avea ultimul cuvant, dar toata lumea este de acord ca o noua serie pentru televiziune este directia in care vor sa duca aceasta franciza", a spus o sursa din interiorul proiectului, pentru Daily Mail. Sarah Jessica Parker, vedeta serialului si a peliculelor ce i-au urmat, ar urma sa fie producatoarea seriei, potrivit aceleiasi surse.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
sex and the city,
revenire,
ecrane
/actualitate/totul-despre-sex-ar-putea-reveni-pe-micile-ecrane-8621771
8621771
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.