Toţi şoferii care sunt prinşi cu asta în maşină vor primi o AMENDĂ de 2.900 de lei. Este folosit de mulţi români

Postat la 13 martie 2023 7456 afişări

Toţi şoferii care sunt prinşi cu asta în maşină vor primi o AMENDĂ de 2.900 de lei. Este folosit de mulţi români

Codul rutier a fost modificat din nou anul acesta şi cuprinde sancţiuni mai dure pentru şoferii care nu respectă regulile. Printre aceste modificări se numără amenzi mai mari pentru flash-uri, şicane în trafic, conducere agresivă sau suspendarea permisului majorată în anumite cazuri.

Potrivit noului Cod Rutier, şoferii care îşi vor achiziţiona diverse gadget-uri pentru maşinile lor trebuie să ştie că nu toate vor fi acceptate de către poliţie. Astfel, instalarea unor dispozitive neomologate va fi sancţionată cu o amendă usturătoare. De exemplu, aici poate fi vorba despre setul de lumini speciale roşii şi albastre.

În cazul în care şoferii le adaugă pe maşinile lor alături de o sirenă, vehiculele ar putea induce cetăţenii în eroare pentru că ar putea fi confundate cu cele ale poliţiştilor. Dacă un şofer este prins cu aşa ceva, va fi sancţionat cu o amendă în valoare de 2.900 de lei.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenda,
folosire,
masina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.