Tort mai mare, felii mai multe

Postat la 30 ianuarie 2006 1 afişăre

Consumul de vitamine si suplimente nutritive din Romania este in crestere puternica, iar multi dintre jucatorii internationali urmaresc cu mare atentie piata.

Consumul de vitamine si suplimente nutritive din Romania este in crestere puternica, iar multi dintre jucatorii internationali urmaresc cu mare atentie piata. In numai doi ani, pe piata au intrat 30 de producatori, iar dupa aderarea la Uniunea Europeana sunt asteptati din ce in ce mai multi.

 

VALOARE: Piata totala a vitaminelor si suplimentelor nutritive este estimata la circa 45-50 de milioane de euro.

 

ACTORI: Cinci companii detin aproape 60% din piata, conform firmei de cercetare Cegedim. Europharm & GSK, Walmark, Sicomed, Biofarm, Hoffmann la Roche. In acest segment activeaza peste 80 de producatori.

 

PREMISE DE CRESTERE: Procesul de introducere a produselor este mai simplu comparativ cu medicamentele, iar piata are un potential de dezvoltare considerabil. In plus, populatia devine din ce in ce mai educata, iar puterea de cumparare e in ascensiune.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Tort mai mare,
felii mai multe
/actualitate/tort-mai-mare-felii-mai-multe-978814
978814
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.