Tornadă devastatoare în sudul Statelor Unite: 91 de oameni au murit. Cel puţin 20 dintre aceştia sunt copi

Postat la 21 mai 2013 26 afişări

91 de persoane au murit în urma unei tornade care a făcut ravagii luni după-amiază în oraşul Moore din suburbiile Oklahoma City (sudul Statelor Unite). Cel puţin 20 dintre morţi sunt copii, a anunţat marţi un oficial într-un interviu pentru CNN.

Tornadă devastatoare în sudul Statelor Unite: 91 de oameni au murit. Cel puţin 20 dintre aceştia sunt copi

 Amy Elliott, un oficial în domeniul sanitar la nivelul statului Oklahoma, a precizat că au fost descoprite încă 40 de corpuri.

Un bilanţ precedent anunţa 51 de morţi.

Televiziunea locală, cu ajutorul unui elicopter, a transmis imagini cu case complet distruse pe zeci de hectare, cu stive de maşini şi oameni care căutau prin dărâmături.

Cel puţin un incendiu a fost semnalat.

Centrul medical din oraş a fost evacuat, conform unui purtător de cuvânt al CNN şi toţi pacienţii au fost transportaţi către alte spitale. Garda naţională a fost chemată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tornada-devastatoare-in-sudul-statelor-unite-91-de-oameni-au-murit-cel-putin-20-dintre-acestia-sunt-copi-10891417
10891417
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.