Topul celor mai scumpe artere comerciale din lume: Magheru, locul 39

Postat la 29 septembrie 2009 22 afişări

Bulevardul Magheru a coborat 13 pozitii in 2009, pe locul 39, intr-un clasament al celor mai scumpe 60 de artere comerciale la nivel mondial, elaborat de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield pe baza valorii chiriilor, la egalitate cu locatii din Bulgaria si Portugalia.

Chiria anuala din aceasta locatie din Bucuresti era, in iunie 2009, de 960 de euro pe metru patrat, in scadere cu 44,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a impactului crizei economice.

Artere comerciale din orase aflate in centrul si estul Europei care s-au plasat inaintea Bulevardului Magheru sunt, in ordine, din Praga (locul 22), Budapesta (locul 34) si Varsovia (locul 37).

O galerie foto si cine se afla pe primele locuri in acest top pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/topul-celor-mai-scumpe-artere-comerciale-din-lume-magheru-locul-39-4943912
4943912
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.