TOPUL celor mai scumpe 67 de PIEŢE DE BIROURI din lume: Bucureştiul coboară trei poziţii

Postat la 21 februarie 2014 29 afişări

Bucureştiul a coborât trei poziţii, până pe 45, în clasamentul celor mai scumpe 67 pieţe de birouri din lume, deşi nivelul chiriilor în zona centrală a urcat uşor în 2013, potrivit unui studiu al companiei de consultanţă imobiliară Cushman&Wakefield.

TOPUL celor mai scumpe 67 de PIEŢE DE BIROURI din lume: Bucureştiul coboară trei poziţii

 Cel mai recent studiu al companiei de consultanţă imobiliară arată că nivelul chiriilor în zona de business a Bucureştiului (respectiv Piaţa Victoriei) se situează în medie la 19 euro pe metri pătrat pe lună, iar costul total de ocupare, care include şi cheltuielile cu întreţinerea, se ridică la 339 euro/mp/an, respectiv 28,25 euro/mp/lună.

Birourile din Bucureşti sunt mai scumpe decât cele din Praga (318 euro/mp/an), Lisabona (298 euro/mp/an) sau Bratislava (257 euro/mp/an).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/topul-celor-mai-scumpe-67-de-piete-de-birouri-din-lume-bucurestiul-coboara-trei-pozitii-12125334
12125334
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.