Topul celor mai fericite ţări din lume. Pe ce loc s-a clasat România anul acesta

Postat la 22 martie 2017 237 afişări

World Happiness Report 2017 a publicat lista ţărilor în care locuitorii se consideră cei mai fericiţi.

Topul celor mai fericite ţări din lume. Pe ce loc s-a clasat România anul acesta

Pe primul loc se clasează Norvegia, în timp ce România se află pe locul 57, scrie Descopera.ro

World Happiness Report 2017 analizează, anual, starea de bine a locuitorilor din 155 de ţări, conform IFL Science. Fericirea nefiind doar o stare mentală, ci un efect al sistemului de sănătate publică, prosperităţii economice şi politicilor guvernamentale de la nivel global.

,,World Happiness Report continuă să atragă atenţia asupra nevoilor care contează cel mai mult pentru locuitori unei ţări,'' spune Jeffrey Sachs, director al Sustainable  Development Solutions Network. ,,După cum poate fi observat în unele ţări, starea de bine este rezultatul unei societăţi stabile. Este timpul să construim încrederea socială şi vieţi sănătoase, nu arme şi ziduri,'' adaugă el.

Citiţi continuarea pe www.descoperă.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.