Topul celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood - VIDEO

Autor: Florin Badescu Postat la 20 august 2015 145 afişări

Revista Forbes a prezentat topul anual al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood, clasamentul fiind realizat în funcţie de veniturile obţinute în parioada iunie 2014 - iunie 2015, informează veriety.com.

Jennifer Lawrence, protagonista francizei cinematografice "Jocurile foamei/ The Hunger Games", care a ocupat locul al doilea în clasamentul de anul trecut, este lider detaşat în topul onorariilor primite de artistele de la Hollywood în perioada iunie 2014 - iunie 2015, cu încasări de 52 de milioane de dolari.

Această sumă este cu 1 milion de dolari mai mare decât onorariul total al liderului din 2014, actriţa Sandra Bullock, care în clasamentul din acest an a coborât pe poziţia a 15-a, cu onorarii de 8 milioane de dolari.

Scarlett Johansson se află pe locul al doilea, cu onorarii de 35,5 milioane de dolari, iar podiumul este completat de actriţa de comedie Melissa McCarthy, cu onorarii totale de 23 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood este completat de Bingbing Fan (21 milioane de dolari), Jennifer Aniston (16,5 milioane de dolari), Julia Roberts (16 milioane de dolari), Angelina Jolie (15 milioane de dolari), Reese Whiterspoon (15 milioane de dolari), Anne Hathaway (12 milioane de dolari) şi Kristen Stewart (12 milioane de dolari).

Forbes.com a alcătuit acest clasament pe baza discuţiilor avute cu agenţii, managerii, producătorii şi avocaţii actriţelor, pentru a cuantifica veniturile obţinute de acestea din filmele în care au jucat, în perioada iunie 2014 - iunie 2015. Editorii celebrei reviste americane au ţinut cont şi de sumele câştigate din promovarea unor parfumuri şi linii de articole vestimentare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JENNIFER LAWRENCE,
FORBES,
/actualitate/topul-celor-mai-bine-platite-actrite-de-la-hollywood-video-14682778
14682778
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.