Top 3 subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Postat la 30 septembrie 2013 35 afişări

Top 3 subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Bugetul SUA

 

Naţiunea americană îşi ţine răsuflarea înaintea unei posibile blocări a aparatului guvernamental, pe măsură ce timpul rămas la dispoziţia Congresului pentru aprobarea bugetului se apropie de final iar membrii legislativului american nu au oferit niciun indiciu că ar fi ajuns la un consens.

 

Twitter pe bursă

 

Reţeaua de socializare Twitter se pregăteşte să dezvăluie planurile pentru listarea la bursă săptămâna aceasta. Daca operaţiunea se va desfăşura fără piedici, Twitter s-ar putea tranzacţiona pe Wall Street, cel mai devreme la finalul lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie.

 

Cei "4 călăreţi"

 

Pieţele se pregătesc de mai multe teste cruciale în următoarele luni: bugetul SUA, rata şomajului în luna septembrie, câştigurile companiilor din al treilea trimestru şi următoarea şedinţă de politică monetară a Fed. Cei "patru călăreţi ai Apocalipsei" riscă să afecteze investiţiile şi evoluţia unor segmente de piaţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
subiecte,
wsj,
buget,
sua,
twitter
/actualitate/top-3-subiecte-in-wall-street-journal-de-astazi-11423563
11423563
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.