Top 10 cele mai vizionate seriale Netflix din toate timpurile

Postat la 27 decembrie 2022 774 afişări

Top 10 cele mai vizionate seriale Netflix din toate timpurile

Recent, a avut loc, de asemenea, o mare schimbare în Top 10 al lor de seriale, datorită debutului filmului „Wednesday” al lui Tim Burton.

Serialul a acumulat peste un miliard de ore de vizionare în ultimele 28 de zile şi a preluat locul doi pe listă – scoţând „All of Us Are Dead” din Top 10.

Sezonul doi din „Bridgerton” se concentrează pe fratele mai mare Anthony în încercarea sa de a-şi găsi perechea perfectă.

În timp ce Netflix obişnuia să nu spună nimic despre cifrele sale de streaming, în ultimii ani a devenit mai transparent în ceea ce priveşte statisticile din spatele scenei. Iar în 2021, au introdus un mod complet nou de a calcula popularitatea serialelor lor. Gigantul de streaming se uită acum la numărul total de ore în care un serial a fost vizionat în primele 28 de zile de la premieră, în loc să analizeze vizionările din gospodării.

Recent, a avut loc, de asemenea, o mare schimbare în Top 10 al lor de seriale, datorită debutului filmului „Wednesday” al lui Tim Burton. Serialul a acumulat peste un miliard de ore de vizionare în ultimele 28 de zile şi a preluat locul doi pe listă – scoţând „All of Us Are Dead” din Top 10.

Nr 1. Squid Game”

Numărul de ore de vizionare: 1,65 miliarde

Seong Gi-hun a căzut în vremuri grele când primeşte o invitaţie misterioasă de a participa la un joc de supravieţuire – cu un mare premiu de 45,6 miliarde de woni. Când acceptă şi ajunge în locaţia nedezvăluită, este înconjurat de mai mulţi alţi jucători, toţi luptând pentru bani. Pentru a lua banii acasă, ei trebuie să-şi pună vieţile în pericol în jocurile care se joacă toate până la moarte.

Nr 2. Sezonul 4 din „Stranger Things”

Văzut în fiecare oră: 1,35 miliarde

Cel de-al patrulea sezon din „Stranger Things” începe la opt luni după sfârşitul celui de-al treilea sezon, când adolescenţii din Hawkins sunt ucişi în mod misterios. Dustin, Max, Lucas, Lucas, Erica, Nancy, Steve şi Robin încep să investigheze crimele, în timp ce alţii îl acuză pe Eddie Munson, liderul unui grup Dungeons & Dragons, că se află în spatele crimelor.

Cititi continuarea aici 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
seriale,
top

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.