Top 10 cele mai sinistre locuri de pe Pamant

Postat la 01 august 2016 212 afişări

Oamenii sunt nişte creaturi fascinante.

Top 10 cele mai sinistre locuri de pe Pamant

Fără îndoială, oamenii sunt creaturi fascinante, plamadite din raţiune, suflet şi materie, capabile de săvârşirea unora dintre cele mai remarcabile frumuseţi. Nenumărate exemple prezente în întreaga lume certifică incontestabil potenţialul creator de bine al umanităţii. Această dimensiune admirabilă nu pare însă a exclude deprinderile aflate la antipodul sau, aceleaşi creaturi “divine” virând cu lejeritate şi spre grotesc, pe care îl modelează cu o măiestrie similară.

10. Muzeul de Istorie Medicala Mütter

Muzeul este unul al patologiei, al vechilor instrumente medicale si al exponatelor biologice. Institutia este cunoscuta mai ales pentru vasta sa colectie de cranii, dar prezinta si numeroase elemente biologice unice, cum ar fi scheletul unui copil cu două capete

Iată câteva exemple ale unora dintre cele mai sinistre locuri de pe Pământ

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
locuri,
excludere,
oameni,
potential

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.