Tony Blair propune reformarea Uniunii Europene, pentru evitarea ieşirii Marii Britanii

Postat la 01 martie 2018 194 afişări

Fostul premier britanic Tony Blair a îndemnat, joi, Uniunea Europeană să modifice politicile în domeniul imigraţiei pentru a le permite cetăţenilor şi liderilor din Marea Britanie să se răzgândească şi să accepte rămânerea în Blocul comunitar.

Tony Blair propune reformarea Uniunii Europene, pentru evitarea ieşirii Marii Britanii

Liderii Uniunii Europene trebuie să lanseze iniţiative "pentru a ne ajuta să ieşim din impasul Brexitului", a declarat Tony Blair într-un discurs rostit joi la o reuniune a asociaţiei BusinessEurope desfăşurată la Bruxelles.

"Europa ştie că are nevoie de reforme. Reformarea Europei reprezintă cheia pentru schimbarea deciziei Marii Britanii", a explicat Tony Blair, citat de cotidianul Le Figaro.

Politicianul laburist a exprimat convingerea că Marea Britanie poate fi convinsă să rămână în Uniunea Europeană dacă preocupările britanicilor, în principal în materie de imigraţie, vor fi atenuate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.