Tommy Hilfiger la Iasi si Cluj

Autor: Ioana Mihai Postat la 01 aprilie 2011 153 afişări

Marca de fashion Tommy Hilfiger a semnat un parteneriat cu Iulius Group si va deschide, in acest an, doua magazine, la Palas Iasi si Iulius Mall Cluj. In Palas, Tommy Hilfiger va ocupa 190 mp, intrand astfel in premiera in nord-estul tarii. La Iulius Mall Cluj, Tommy Hilfiger va fi inaugurat in cursul lunii aprilie, intr-un spatiu de 150 mp plasat la parter, conform unui comunicat de presa.

Urmandu-si visul, tanarul Tommy Hilfiger se indreapta - in anul 1969 - impreuna cu doi prieteni, spre New York si lanseaza, sub numele de "People's Place", primul magazin propriu specializat pe blugi moderni, cu nasturi metalici capsati, care a devenit punctul de atractie al elevilor de liceu. La varsta de 26 de ani, Tommy detinea 10 magazine de specialitate care functionau drept studiouri de design, dat fiind faptul ca reusise sa schiteze si sa produca confectiile pe care le solicitau clientii. In anul 1979 isi vinde actiunile catre People's Place, se muta in Manhattan si inventeaza linia "clasic, cu un strop de inedit".

Fondata in 1985, reteaua de magazine Tommy Hilfiger a dus stilul clasic american in peste 1.000 de reprezentante din 65 de tari.

Palas, dezvoltat de Iulius Group, cuprinde spatii comerciale, birouri clasa A, hoteluri, apartamente, cea mai mare parcare subterana din Romania (2.500 locuri), un parc amenajat (50.000 mp), toate pe o suprafata construita de peste 320.000 mp.Palas Mall are 47.800 mp suprafata inchiriabila, 118 magazine, supermarket, food court (1.000 locuri), cinema multiplex, cafenele, restaurante cu specific national si international, department stores, zone de joaca pentru copii si variate posibilitati de entertainment. Palas Shopping Street este o strada comerciala cu 38 de magazine, 6.500 mp suprafata inchiriabila.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Tommy Hilfiger,
Iasi,
Cluj
/actualitate/tommy-hilfiger-la-iasi-si-cluj-8120029
8120029
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.