Tokes: Autorităţi ungare anchetează lideri ai UDMR Bihor pentru delapidare de bani publici

Postat la 25 noiembrie 2011 12 afişări

Vicepreşedintele PE Laszlo Tokes susţine că autorităţile ungare investighează "delapidarea" banilor publici ai cetăţenilor ungari de către foştii guvernanţi de la Budapesta împreună cu lideri ai UDMR Bihor, afirmând că aceştia din urmă "nu din inimă, ci din buzunar iubesc comunitatea maghiară".

"Această grupare UDMR din Bihor posedă toată influenţa publică, politică, economică şi culturală în judeţul nostru şi monopolizează toate resursele băneşti primite din Ungaria, iar prin aceasta şi-a creat un monopol politic asupra comunităţii maghiare din Bihor", a declarat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Oradea, Tokes Laszlo. Vicepreşedintele PE a prezentat un material în care descrie felul în care liderii UDMR Bihor ar fi delapidat suma de 320 de milioane de forinţi primită de la Budapesta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ancheta,
tokes,
udmr,
autoritati,
delapidare
/actualitate/tokes-autoritati-ungare-ancheteaza-lideri-ai-udmr-bihor-pentru-delapidare-de-bani-publici-9006739
9006739
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.