Toba si Soricul s-au dus, dar abia acum urmeaza igienizarea

Postat la 28 noiembrie 2010 13 afişări

Situatia tensionata din Politie a parut sa se indrepte spre rezolvare, dupa decizia ministrului Traian Igas de a elibera din functie doi dintre cei mai importanti subordonati ai sai, secretarul de stat Dan Fatuloiu si seful Politiei, Petre Toba.

Comisarul de la Neamt ale carui declaratii au crescut temperatura dezbaterilor referitoare la relatiile dintre politisti si interlopi a solicitat eliberarea din functie cu doar cateva zile inainte ca emisarii ministrului Traian Igas sa-i reproseze managementul defectuos de la sefia IPJ Neamt.

Ministrul de interne s-a angajat insa ca acesta sa fie doar inceputul unei campanii de curatire a politiei la nivel local, in urmatoarele luni - intamplator cele ramase pana la potentiala intrare in spatiul Schengen - urmand sa fie luate pe rand la auditat inspectoratele de politie din tara. Igas a spus ca pana acum au fost analizate inspectoratele din Piatra Neamt, Arad si Bistrita Nasaud si ca, pe masura ce va avea un raport complet la nivelul fiecarui inspectorat, in functie de rezultatul verificarilor va putea decide daca se impune sau nu schimbarea conducerii respectivului IPJ.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/toba-si-soricul-s-au-dus-dar-abia-acum-urmeaza-igienizarea-7756594
7756594
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.