Toalete închise în Sectorul 2. Primarul Radu Mihaiu vorbeşte despre pârjolul marca Firea

Autor: Petru Mazilu Postat la 10 iunie 2021 76 afişări

Numeroase toalete publice din Sectorul 2 al capitalei sunt închise deoarece Primăria Bucureşti nu a mai putut plăti contractele de închiriere. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, susţine că de vină pentru această situaţie este fosta administraţie a Primăriei Generale.

Toalete închise în Sectorul 2. Primarul Radu Mihaiu vorbeşte despre pârjolul marca Firea

Primarul Radu Mihaiu a anunţat că Primăria Sectorului 2 va prelua de la Primăria Generală toaletele închise.

„Probabil mulţi dintre voi aţi observat că multe toalete publice din sector au intrat brusc la ”iernat”. Sunt sigur că aţi observat fiindcă foarte mulţi dintre voi mi-aţi scris contrariaţi fiind, pe bună dreptate. Toate aceste toalete erau închiriate de către Primăria Generală. Având în vedere că bugetul lor e acum în piuneze şi sunt multe găuri din urmă de acoperit, au oprit aceste contracte pe motiv de lipsă de fonduri, iar toaletele au fost închise. Vom prelua noi această cheltuială ca să nu lăsăm sectorul descoperit. Şi le vom redeschide pe toate în cel mai scurt timp. Deja au fost puse în funcţiune o parte din ele”, a explicat Mihaiu.

Primarul Radu Mihaiu crede că de vină pentru această situaţie este fosta administraţie a capitalei.

„Aşa se întâmplă după 4 ani de pârjol marca Firea. Ca exemplu, pentru aceste toalete noi vom plăti azi cu 25% mai puţin decât plătea până mai ieri PMB pe baza contractului primit moştenire”, a precizat Radu Mihaiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
radu mihaiu,
toalete,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.