Toader, despre modificarea codurilor: Cel târziu miercuri trimitem un punct de vedere la comisie

Postat la 20 aprilie 2018 35 afişări

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, referitor la proiectul de modificare a codurilor penale, că până miercuri dimineaţa va transmite comisiei parlamentare pentru legile justiţiei un punct de vedere al ministerului.

Toader, despre modificarea codurilor: Cel târziu miercuri trimitem un punct de vedere la comisie

"De la Ministerul Justiţiei au plecat proiectele de lege pentru punerea de acord cu deciziile Curţii Constituţionale cu directivele Uniunii Europene. Comisia specială le-a integrat într-un proiect mai mare, pe care l-am primit azi şi l-am trimis la comisia de avizări, iar până marţi sau miercuri vom exprima punctul de vedere al ministerului. (...) Să nu amestecăm demersul pe care l-am început anul trecut,în aprilie, de evaluare a celor 4 coduri. (...) Există temeiuri constituţionale ca să se adopte o ordonantă de urgenţă dacă legiuitorul nu modifică. Temeiul există si astăzi", a declarat Tudorel Toader referitor la proiectul de modificare a codurilor penale.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.