Surpriză COLOSALĂ pentru clienţii Telekom România: După numai şase luni a venit ANUNŢUL care cutremură sistemul bancar

Postat la 20 aprilie 2018 859 afişări

Telekom Banking, umbrela sub care opera­torul Telekom România a lansat pe piaţa locală servicii bancare digitale împreună cu banca polo­neză Alior, le pune la dispoziţie clienţilor, înce­pând cu această lună, şi produse de creditare – credit pentru nevoie personale şi credit de refinanţare.

Surpriză COLOSALĂ pentru clienţii Telekom România: După numai şase luni a venit ANUNŢUL care cutremură sistemul bancar

Prin intermediul acestora, clienţii pot împrumuta sume de până la 100.000 lei pe o durată de maximum 5 ani. Telekom Banking a fost lansată în octombrie anul trecut, atunci oferta incluzând doar conturi curente, carduri de debit şi servicii de schimb valutar. Din martie anul acesta, Telekom Banking a lansat şi serviciul de plată în rate a telefoanelor mobile. 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.