Ţiriac Collection organizează a treia ediţie consecutivă a expoziţiei sale auto anuale în aer liber. Publicul beneficiază de acces gratuit la această acţiune, în weekendul 23-24 septembrie 2023.

Autor: Publicitate Postat la 21 septembrie 2023 72 afişări

Ţiriac Collection organizează a treia ediţie consecutivă a expoziţiei sale auto anuale în aer liber. Publicul beneficiază de acces gratuit la această acţiune, în weekendul 23-24 septembrie 2023.

Ţiriac Collection, galeria privată de autovehicule aparţinând domnului Ion Ţiriac, organizează pentru al treilea an consecutiv, o expoziţie în aer liber, oferind publicului iubitor de automobile ocazia să exploreze universul automobilistic prin intermediul a peste 70 de modele de excepţie. Evenimentul va avea loc în parcarea galeriei Ţiriac Collection, pe 23 şi 24 septembrie 2023, iar intrarea publicului la expoziţia din curtea galeriei va fi gratuită.

Exponatele care vor putea fi admirate la ediţia de anul aceasta au fost selectate astfel încât să exemplifice prin fiecare detaliu trecutul si prezentul industriei auto, transformând evenimentul într-o incursiune impresionantă în lumea maşinilor care au definit ultimul secol.

Zeci de modele reprezentative pentru mărcile Aston Martin, Auburn, Bentley, Cadillac, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Lincoln, Mercedes-Benz, Maybach, Porsche sau Rolls-Royce vor fi expuse spre încântarea publicului, pe parcursul celor două zile.

Această ediţie va aduce în prim plan modelul Ferrari 400GT din anul 1978, exemplar complet restaurat de echipa Ţiriac Collection şi prezentat în premieră, în cadrul expoziţiei în aer liber din 23-24 septembrie.

Seria de modele expuse va fi completată de o gamă excepţională de unităţi complet restaurate local, precum un model Mercedes-Benz 230 din anul 1938, un Bentley S-Series Sallon din 1955, Bentley Derby ce marchează anul 1937, Cadillac 75 Limousine din 1951 care a aparţinut Evitei Peron şi un Land Rover din 1974. 

Pe lângă acestea, vor mai fi prezentate publicului şi modele aflate în curs de restaurare: Lancia Astura din anul 1939, Fiat Dino din 1972 şi Ferrari 365 GT4 din 1973.

Pe parcursul celor două zile şi micuţii vizitatori ai expoziţiei vor avea parte de ateliere dedicate de creaţie, gratuite, în cadrul cărora vor confecţiona modele auto 3D din carton şi vor afla detalii importante despre istoria domeniului auto de la reprezentanţii Ţiriac Collection.

Suplimentar maşinilor de colecţie, expoziţia în aer liber de la Ţiriac Collection va oferi şi o perspectivă asupra celor mai noi modele din portofoliul distribuitorului Ţiriac Auto. Vizitatorii vor putea admira maşini de ultimă generaţie, precum EQS SUV şi SL AMG de la Mercedes-Benz, Hyundai Ioniq 5 şi Ioniq 6, Ford Mach-E şi Mustang GT şi Mitsubishi ASX.

În paralel, galeria va fi deschisă în interior sâmbătă şi duminică, în intervalul orar obişnuit 10.00-19.00. Cei care aleg să viziteze galeria la interior, achiziţionând un bilet de acces, vor putea admira alte peste 170 de unităţi, de la exemplare cu poveşti impresionante, la modele care au aparţinut unor personalităţi remarcabile sau celebrităţi, ediţii limitate, precum şi modele cu performanţe extraordinare care reflectă evoluţia şi inovaţiile din tehnologia auto.

Expoziţia exterioară este deschisă publicului în mod gratuit şi va putea fi admirată în weekendul 23-24 septembrie, în intervalul orar 10:00-19:00, fiind situată în curtea galeriei Ţiriac Collection, localizată în Otopeni pe Calea Bucureştilor nr. 289.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
expozitie,
tiriac,
public,
auto,
gratuit,
organizare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.