TikTok introduce o funcţie nouă

Postat la 16 august 2022 43 afişări

TikTok introduce o funcţie nouă

Tik Tok vine cu noutăţi pentru utilizatorii săi. Funcţia text-to-image este deja intens folosită şi de alte companii.

Algoritmii text-to-image folosesc inteligenţa artificială pentru a crea o experienţă nouă, generând automat imagini pe baza textelor.

Funcţia „AI greenscreen”, disponibilă direct în aplicaţie poate fi utilizată pentru a genera fundaluri pentru înregistrările video, conform The Verge.

Inteligenţa artificială are succes cu algoritmii text-to image, dar funcţia nu este foarte avansată. Imaginile sunt colorate, dar abstracte, nu par reale. Iar asta ar fi şi intenţia companiei, pentru a nu da putere nelimitată utilizatorilor şi a lăsa astfel cale liberă pentru abuzuri (crearea de imagini pornografice sau violente).

Prin umare, orice text cu potenţial violent (ex: asasinarea lui Joe Biden) produce doar imagini abstracte, fără feţe ce pot fi identificate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
functie,
introducere,
folosire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.