Theresa May vrea "ULTIMA ŞANSĂ" pentru aprobarea Acordului Brexit şi ieşirea Marii Britanii din UE

Postat la 21 mai 2019 52 afişări

Marea Britanie nu se va putea retrage din Uniunea Europeană dacă Acordul Brexit nu va fi aprobat de Camera Comunelor, a declarat marţi premierul Theresa May, explicându-le deputaţilor că aceasta este "ultima şansă".

Theresa May vrea "ULTIMA ŞANSĂ" pentru aprobarea Acordului Brexit şi ieşirea Marii Britanii din UE

Theresa May le-a transmis marţi membrilor Camerei Comunelor că au "ultima şansă" de a realiza Brexit, prin aprobarea proiectului Acordului de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Premierul britanic susţine că va prezenta un "nou acord Brexit", care conţine noi garanţii privind drepturile angajaţilor, standarde în domeniul mediului, clauze privind frontiera irlandeză şi un "compromis" în domeniul vamal, relatează BBC.

Theresa May a atras atenţia că respingerea din nou a Acordului Brexit riscă să conducă la anularea ieşirii Marii Britanii din UE. Proiectul de Acord Brexit urmează să fie prezentat din nou spre aprobarea Camerei Comunelor la începutul lunii iunie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.