Theresa May poate obţine aprobarea acordului Brexit dacă promite un referendum

Postat la 20 februarie 2019 65 afişări

Prim-ministrul britanic Theresa May ar putea obţine aprobarea acordului Brexit dacă ar organiza un al doilea referendum privind acordul negociat, a declarat Sarah Wollaston, unul dintre parlamentarii care a demisionat din Partidul Conservator, conform Reuters.

Theresa May poate obţine aprobarea acordului Brexit dacă promite un referendum

„Dacă doreşte să obţină aprobarea acordului, ar putea să condiţioneze acest lucru de organizarea unui nou referendum, care să îl confirme”, a transmis miercuri Wollaston, unul dintre cei trei parlamentari conservatori nemulţumiţi de guvernarea premierului Theresa May.

„Sper ca prim-ministrul să îşi dea seama că cea mai bună metodă pentru a obţine aprobarea este următoarea: să obţină aprobarea cetăţenilor britanici”, a adăugat fosta membră a partidului condus de May.

Un alt parlamentar care şi-a prezentat miercuri demisia din Partidul Conservator, Anna Soubry, a declarat că partidul a fost acaparat de extrema dreaptă, anti-europeană, ceea ce va duce la demisia mai multor parlamentari moderaţi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acord,
aprobare,
obtinere,
referendum,
promisiuni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.