Roger Federer revine pe zgură, după doi ani, şi va juca la turneul de la Madrid

Postat la 20 februarie 2019 133 afişări

Roger Federer (nr. 7 ATP) şi-a confirmat participarea la turneul de la Madrid, organizat de Ion Ţiriac, în perioada 3-12 mai, la care îşi va face revenirea pe zgură, după doi ani în care nu a mai evoluat pe această suprafaţă.

Roger Federer revine pe zgură, după doi ani, şi va juca la turneul de la Madrid

Federer a jucat ultima dată la Madrid în 2015, când a pierdut primul meci, pe care l-a disputat împotriva lui Nick Kyrgios. Elveţianul de 37 de ani a câştigat competiţia de 1.000 de puncte în 2012, 2009 şi 2006 şi a mai ajuns în finală în 2007 şi 2010.

În ultimii ani, Roger Federer nu a mai vrut să joace pe zgură şi s-a axat pe celelalte trei turnee de Grand Slam, care se joacă pe alte suprafeţe.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roger federer,
madrid,
revenire,
turneu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.