Theresa May îi cere lui Jeremy Corbyn să aprobe Acordul Brexit

Autor: Bianca Pavaluca Postat la 05 mai 2019 51 afişări

Prim-ministrul britanic Theresa May i-a cerut liderului Partidului Laburist, Jeremy Corbyn, să pună capăt diferenţelor de opinie pentru a aproba Acordul Brexit negociat de premier împreună cu oficialii Uniunii Europene, relatează Reuters.

Declaraţia prim-ministrului britanic a fost făcută în urma alegerilor generale din Marea Britanie, în urma cărora atât Partidul Conservator, condus de Theresa May, cât şi Partidul Laburist au obţinut rezultate slabe.

„Îi transmit liderului opoziţiei: Să ascultăm ce ne-au transmis votanţii prin alegerile generale şi să renunţăm pentru un moment la diferenţele de opinie. Să aprobăm acordul”, a declarat Theresa May.

Un oficial de rang înalt din cadrul Partidului Laburist a declarat sâmbătă că liderii celor două partide britanice ar putea ajunge la un acord în următoarele zile.

Partidul Conservator, aflat la putere în Marea Britanie, şi Partidul Laburist (opoziţie) poartă negocieri pe tema modului retragerii ţării din Uniunea Europeană. Partidul Laburist insistă pentru organizarea unui nou rerefendum, pe tema Acordului Brexit.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
THERESA MAY,
JEREMY CORBYN,
BREXIT

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.