Theresa May denunţă "impasul" negocierilor pe tema Brexit şi vrea respect din partea UE

Postat la 21 septembrie 2018 35 afişări

Negocierile dintre Marea Britanie şi Uniunea Europeană pe tema Brexit sunt "în impas", afirmă premierul britanic, Theresa May, după ce liderii europeni au respins planul Londrei privind viitoarele relaţii bilaterale.

Theresa May denunţă "impasul" negocierilor pe tema Brexit şi vrea respect din partea UE

"Marea Britanie a tratat Uniunea Europeană doar cu respect şi se aşteaptă la acelaşi lucru. Relaţia bună la finalul acestui proces depinde de acest lucru", a spus Theresa May.

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, a respins planul britanic privind relaţiile bilaterale post-Brexit fără a explica de ce şi fără a oferi o alternativă, a spus Theresa May. "Acest lucru nu este acceptabil în această etapă a negocierilor; nu poate fi respins acest plan fără o explicaţie detaliată sau fără prezentarea unei alte propuneri", a subliniat premierul britanic, conform postului ITV.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.