The Entrepreneurship Academy, singura facultate de antreprenoriat din Sud-Estul Europei, lansează fondul de burse în valoare de peste 170.000 de euro

Postat la 17 martie 2016 564 afişări

The Entrepreneurship Academy, singura facultate de antreprenoriat din Sud-Estul Europei, lansează fondul de burse în valoare de peste 170.000 de euro

The Entrepreneurship Academy (EA), singura facultate de antreprenoriat din Sud-Estul Europei în care înveţi de la antreprenori, lansează şi fondul de burse oferit primilor studenţi în valoare de peste 170.000 euro, burse susţinute de companii şi de antreprenori români.

De asemea, EA îşi prezintă oferta de studiu la RIUF (Romanian International University Fair) în perioada 18-24 martie. Membrii boardului The Entrepreneurship Academy vor prezenta noul model educaţional la Bucureşti, între 18 şi 20 martie, în Cluj, pe 22 martie, şi la Braşov, pe 24 martie.

La standul The Entrepreneurship Academy din cadrul RIUF vor fi prezenţi fondatori precum Cosmin Alexandru (Wanted Transformation), decan al facultăţii, Alexandru Ghiţă (Grupul Educativa), Ilinca Păun (Colliers România) sau Corina Gheonea (co-fondator Universitatea Alternativă).

Deschisă în parteneriat cu Team Academy din Olanda, cea mai importantă şcoală internaţională de antreprenoriat, The Entrepreneurship Academy aduce în România un nou model educaţional universitar implementat cu succes şi în Finlanda, Franţa, Germania, Marea Britanie, Spania, Ungaria, Argentina şi Peru, cu rezultate extraordinare: 91% dintre absolvenţii acestui model educaţional au un loc de muncă în primele 6 luni după absolvire, iar 47% au un business sustenabil la 2 ani după absolvire.

Aplicaţiile pentru anul universitar 2016/2017 sunt deja deschise pe website-ul oficial.

Pe parcursul celor 4 ani de studiu, studenţii antreprenori îşi vor împărţi timpul între cursuri de administrarea afacerilor, marketing, economie, management sau vânzări şi crearea şi dezvoltarea unor business-uri profitabile, subîndrumarea unor antreprenori şi oameni de afaceri precum: Florin Ilie – Head of Financial Markets Sales al ING Bank în Romania ING, Adrian Stanciu- Associated Dean, Knowledge and Leadership la Maastricht School of Management Romania; Steven van Groningen – CEO Raiffeisen Bank, Cosmin Alexandru – decan al The Entrepreneurship Academy şi Sergiu Neguţ – Antreprenor şi Associate Dean la Maastricht School of Management.

În acelaşi timp, anual, studenţii vor efectua stagii de practică în străinătate – în Amsterdam, Silicon Valley şi într-o ţară cu piaţă emergentă.

Taxa de şcolarizare pentru studenţii care-şi vor începe studiile în luna septembrie 2016 este 6.500 EUR / an, timp de 4 ani. Din taxa de şcolarizare, studenţii îşi vor acoperi inclusiv cheltuielile de transport şi cazare în Amsterdam pe perioada celor 6 săptămâni de la începutul anului 1. Tot în cadrul RIUF, membrii fondatori vor lansa fondul de burse pe care studenţii îl pot accesa după ce vor trece prin procesul de selecţie şi de admitere. Până acum, fondul de burse a atins valoare de peste 170.000 euro/4 ani, iar bursele sunt în valoare de 1.500 şi 3.000 euro. Primul fond de burse EA a fost pus la dispoziţie de ING Bank, partener fondator al The Entrepreneurship Academy, companie care oferă 10 burse/4 ani, în valoare de 60.000 euro. Restul burselor sunt oferite de antreprenori, dar şi de companii româneşti precum Felix Pătrăşcanu (Fan Curier), Felix Tătaru (GMP Advertising) Adrian Ţuluca (Propaganda), Wargha Enayati (Fundaţia Regina Maria), Trendconsult Group.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/the-entrepreneurship-academy-singura-facultate-de-antreprenoriat-din-sud-estul-europei-lanseaza-fondul-de-burse-in-valoare-de-peste-170-000-de-euro-15112034
15112034
comments powered by Disqus

ALEPH STORY: De ce în Bucureşti nu se pot organiza mai multe concerte sau evenimente sportive, politice, sociale şi chiar economice. O discuţie cu Cristian Hostiuc, Ziarul Financiar şi Bogdan Nicolae, Aleph News

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.