Terminatorul Californiei. De ce a uitat Schwarzenegger replica “I’ll be back”

Autor: Razvan Muresan Postat la 04 ianuarie 2011 63 afişări

Arnold Schwarzenegger va parasi biroul de guvernator al Californiei dupa un mandat de sapte ani care a divizat puternic opiniile in randul cetatenilor americani, informeaza The Telegraph.

Inlocuitorul sau, democratul Jerry Brown, un democrat care a fost guvernator intre 1975 si 1983, nu a putut vorbi despre planurile de viitor ale marelui actor de la Hollywood.

Preluand fraiele celui mai bogat si populat stat american cu sloganul "esecul nu e o optiune", Schwarzenegger, in varsta de 63 de ani, pleaca cu o incredere a populatiei de numai 22% si lasa in urma un deficit bugetar de trei ori mai mare, de 28 de miliarde de dolari. Decizia sa de a se concentra asupra reducerii impactului schimbarilor climatice a fost criticata de adversarii politici care sustineau ca prioritatea este repararea economiei statului, a opta din lume. Plecarea sa, care coincide cu momentul unor grave suspiciuni privind falimentul Californiei, a scos pe prima pagina a ziarelor din Statele Unite urari precum "Hasta La Vista, Failure".

"Sunt multe lucruri importante pe care as dori sa le spun", scrie Arnold pe Twitter. "Grija mea pentru reforma va continua, crezul meu in problematica de mediu si protejarea mediului inconjurator va continua". Se presupune ca Schwarzenegger se va indrepta catre publicarea de carti in industria vorbitului in public, dupa ce a cheltuiti 25 de milioane de dolari din bani proprii in cele doua campanii electorale.

Cititi mai multe despre insuccesele lui Arnold Schwarzenegger pe www.telegraph.co.uk

Urmărește Business Magazin

/actualitate/terminatorul-californiei-de-ce-a-uitat-schwarzenegger-replica-i-ll-be-back-7862085
7862085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.