Termenul de vânzare a 10% din acţiunile Electrica Moldova şi Oltenia, prelungit de Guvern

Postat la 03 decembrie 2012 18 afişări

Guvernul vrea să prelungească până la 31 decembrie 2013 dreptul angajaţilor Electrica Moldova şi Electrica Oltenia de a cumpăra până la 10% din acţiunile celor două filiale ale companiei de stat Electrica SA.

Termenele de vânzare a acţiunilor expiră în 31 decembrie 2012, se arată într-un proiect de ordonanţă de guvern elaborat de Ministerul Economiei.

Distribuitorii şi funrizorii de energie electrică Electrica Moldova şi Electrica Oltenia au fost privatizaţi în 2005, fiind preluaţi de grupul german E.ON, respectiv de compania cehă de stat CEZ.

De la privatizare până în prezent, Guvernul a prelungit în fiecare an termenul de vânzare a 10% din acţiunile filialelor Electrica privatizate, dar nu a finalizat niciodată transferul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vânzare,
Electrica Moldova,
Oltenia,
Guvern
/actualitate/termenul-de-vanzare-a-10-din-actiunile-electrica-moldova-si-oltenia-prelungit-de-guvern-10365275
10365275
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.