TeraPlast aşteaptă în 2018 vânzări cu 50% mai mari faţă de anul precedent

Autor: Andra Stroe Postat la 24 iulie 2018 78 afişări

Grupul TeraPlast, unul dintre principalii producători de materiale pentru piaţa construcţiilor şi instalaţiilor şi totodată cel mai mare procesator de PVC din România îşi propune pentru anul acesta vânzări de peste 6 milioane de metri de ţevi din polietilenă, cu 50% mai mult faţă de volumul livrat în 2017.

TeraPlast aşteaptă în 2018 vânzări cu 50% mai mari faţă de anul precedent

Potrivit reprezentanţilor companiei, TeraPlast a vândut anul trecut circa 4,1 milioane de metri liniari de ţeavă din polietilenă, printre cei mai importanţi clienţi numărându-se constructorii şi distribuitorii. Conform estimărilor, compania ţinteşte până la sfârşitul acestui an o creştere cu 50% a vânzărilor, comparativ cu 2017.

„Cu toate că piaţa locală de materiale de construcţii trece printr-o perioadă dificilă din cauza marilor lucrări de infrastructură, puţine fiind în faza de desfăşurare şi multe stagnate, în sectorul privat şi al revânzătorilor înregistrăm o direcţie ascendentă. Această tendinţă pozitivă se reflectă, de altfel, şi în previziunile noastre pe anul acesta”, spune Ovidiu Gurău, director comercial TeraPlast. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.