A venit iar momentul Bitcoinului? Moneda digitală trece de pragul de 8.000 de dolari pentru prima dată în această vară. Ce monede au înregistrat cele mai mari creşteri

Autor: Alex Ciutacu Postat la 24 iulie 2018 60 afişări

A venit iar momentul Bitcoinului? Moneda digitală trece de pragul de 8.000 de dolari pentru prima dată în această vară. Ce monede au înregistrat cele mai mari creşteri

Revenirea pieţei de criptomonede continuă marţi şi duce bitcoinul, cea mai mare monedă digitală din punct de vedere al capitalizării de piaţă, peste pragul de 8.000 de dolari.

Cea mai urmărită monedă digitală se tranzacţiona marţi la ora 14.00 la valoarea de 8.100 de dolari, în creştere cu 5,3% în ultimele 24 de ore, la o capitalizare de piaţă de 139 de miliarde de dolari, potrivit platformei coinmarketcap.com.

Ethereum, a doua monedă din punct de vedere al capitalizării de piaţă, a crescut cu 2%, tranzacţionându-se la 473 de dolari, la o capitalizare de piaţă de 47 de miliarde de dolari, în timp ce XRP (Ripple) a crescut cu 1%, la 0,45 dolari, cu o capitalizare de piaţă de 18 miliarde de dolari.

Cele mai mari creşteri din piaţă au fost înregistrate de Bitcoin Private, Zcash şi Mithril, cu 34,4%, respectiv 11,6% şi 11%, în timp ce cele mai drastice scăderi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore de Bitcoin Diamond cu 47,5%, Aion şi Kin cu 9,2%, respectiv 8,9%.

Potrivit platformei, capitalizarea totală a pieţei criptomonedelor se ridică la 296,5 miliarde de doalri, cu 1.664 de monede digitale listate pe platformele de exchange.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
inregistrare,
prag

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.