Teparul Necolaiciuc s-a plictisit in Florida si vrea acasa

Postat la 13 martie 2011 18 afişări

Fostul director al CFR, judecat pentru o frauda de 20 milioane de euro, a renuntat la cele doua cai de atac impotriva extradarii, sustinand ca in urmatoarea saptamana doreste sa se reintoarca din Florida in Romania, pentru a fi prezent la procesul intentat contra lui de Directia Nationala Anticoruptie.

Mihai Necolaiciuc (59 de ani) a condus CFR intre 2000 si 2003, perioada in care ar fi prejudiciat institutia cu circa 100 de milioane de dolari prin contracte de achizitii ilegale. Pe numele sau au fost deschise mai multe dosare, din care trei au ajuns in instanta.

In 2005, Necolaiciuc a plecat din tara, intr-un moment cand nu exista un mandat de arestare pe numele lui. In iunie 2009, dupa ce un asemenea mandat a fost emis, el a fost descoperit si arestat de autoritatile americane.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/teparul-necolaiciuc-s-a-plictisit-in-florida-si-vrea-acasa-8055845
8055845
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.