Teodorovici şi-a atacat criticii din Parlament: I-a făcut „măscărici” pe unii deputaţi din opoziţie şi s-a legat de numele unui membru USR, Claudiu Năsui

Postat la 25 februarie 2019 92 afişări

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a fost ironic, luni, în cadrul dezbaterii din Parlament pe OUG 114 în domeniul fiscal, cu deputaţii din Opoziţie, spunând că „sunt mulţi măscărici” şi exemplificând definiţia verbului „a năsui”, referindu-se la Claudiu Năsui, parlamentar USR.

Teodorovici şi-a atacat criticii din Parlament: I-a făcut „măscărici” pe unii deputaţi din opoziţie şi s-a legat de numele unui membru USR, Claudiu Năsui

„Sunt mulţi măscărici, din păcate, plătiţi din bani publici. Unui alt coleg i-aş spune aşa, cu toate că sper ca numele verbului din DEX să nu-l facă să ceară drept la replică. A năsui spune aşa: a se obrăznici, a-şi lua nasul la purtare, a face pe grozavul, a se compara cu cineva mai mare şi mai puternic. V-aş pune câteva întrebări, pentru că, oricum, nu aveţi nicio logică şi nicio înţelegere. Cum se poate ca atât de multe companii multinaţionale care rulează miliarde în România să aibă profit de sute de sub 1 %? Poate aţi citit ce spune directiva europenă 1164/2016. Actul european urmăreşte ca multinaţionale care activează în UE să nu mai poate ocoli impozitarea profiturilor reale; Poate doriţi să spuneţi că taxa pe lăcomie este o operă a Consiliului”, a spus Eugen Teodorovici, ministerul Finanţelor, luni, în plenul Camerei Depuutaţilor.

 

Deputatul USR Claudiu Năsui nu a cerut un drept la replică în urma declaraţiilor lui Eugen Teodorovici.

 

OUG 114/2018 privind implementarea unor măsuri fiscale a adus numeroase nemulţumiri din partea mai multor instituţii, dar şi companii. Printre nemulţumiţi se numără băncile, dar şi administraţiile locale.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
usr,
deputati,
opozitie,
parlament,
nume

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.